Bolígraf sostenible QS40 Air de Prodir

Índex de continguts:

El bolígraf sostenible QS40 Air de Prodir redueix el consum de plàstic

Aquest 2020 Prodir ha tornat a guanyar un Premi Regal Promocional, en aquesta ocasió pel bolígraf sostenible QS40 Air.

No és la primera vegada que la companyia Suïssa guanya un d’aquests premis del sector dels regals promocionals personalitzats, ja que desde el 2003 l’han guanyat en 8 ocasions.

Els 4 últims cops han estat en els últims 5 anys amb el que s’evidencia una tendència innegable en estar a l’avantguarda dels bolígrafs personalitzats.

Bolígraf sostenible QS40 Air de Prodir en blau turquesa

I quin és l’avantatge mediambiental d’aquest bolígraf ecològic personalitzat?

La primera és que un 30% del plàstic que el conforma es tracta de plàstic reciclat de les restes de la producció de la factoria. Però la part més atractiva i innovadora és que el cos del bolígraf publicitari està format per forats en forma de panell d’abella

Aquesta falta de plàstic, conforma un altre 30% que sumat a l’anterior 30%, ens dóna dos terços del bolígraf que contaminen menys al llarg dels anys de la vida útil del bolígraf sostenible

I parlo de vida útil, ja que aquest és un factor que s’ha de tenir en compte amb els bolígrafs promocionals i en tots els productes en general. Com més alta sigui la qualitat de les eines que utilitzem, més anys viuen i per tant menys residus es generen en conseqüència. 

A l’article Com elegir bolígrafs personalitzats, es tracta aquest aspecte i pots trobar altres elements a tenir en compte a l’hora d’elegir els millors bolígrafs sostenibles. 

Elements atractius del disseny del bolígraf QS40 Air de Prodir

El dissenyador Christoph Schnug de l’Studio C Milano és el responsable que el QS40 Air de Prodir tingui aquest disseny tan atractiu i nou.

Disseny en forma de panell d’abella

El disseny no només és poc habitual en el món dels bolígrafs publicitaris. Sinó que té una estructura tridimensional que junt amb els forats hexagonals del cos, genera curiositat i dóna protagonisme a l’interior. 

En conjunt és un disseny lleuger, clar i transparent on l’aire passa a ser un element molt carismàtic del producte.

La mina interior Floating Ball entra en escena

El que aconsegueix amb la superfície perforada, a banda de consumir menys plàstic, és que es pugui veure l’interior.

La mina es converteix en un element visible de l’instrument i produeix un efecte estètic divertit podent combinar el color de la mina amb el color del cos del bolígraf sostenible. 

La mina Floating Ball, de fabricació pròpia de la casa Prodir i lliure de plom, es pot aconseguir en color blanc i en color negre, ja que n’hi ha en estoc. Sota demanda també es pot subministrar en una superfície de metall polit.

Es pot triar entre tinta blava i tinta negre.

Bolígraf sostenible QS40 Air de Prodir i les seves mines
Mines de fabricació pròpia “Floating Ball” (sense plom) de la casa Prodir ®

Bolis ecològics personalitzats en el cos, el clip, el botó i el missatge imprès

A banda de poder imprimir la marca en el clip del bolígraf ecològic personalitzat, es poden elegir altres elements de personalització.

Per començar el cos es pot triar entre 10 colors mate i 9 colors amb superfície soft-touch, que és de tacte més sedós. 

Gif dels bolígrafs sostenible QS40 Air de Prodir

Si tens la necessitat de casar exactament el color corporatiu de la teva empresa, es pot personalitzar un color especial a partir de les 5.000 unitats.

El clip i el botó de la punta es poden personalitzar amb tots els colors i varietats de la gama QS.

O sigui, hi ha 3 tipus de clip a elegir:

  • dos de plàstic brillant
  • un tercer metàl·lic disponible en diferents acabats

Amb el botó tenim les mateixes opcions.

Destacar que el suport del clip es pot triar del color que es vulgui, per tant es pot fer combinacions interessants de metall setinat o cromat, amb una nota de color del suport.

En definitiva, el QS40 Air de Prodir és un bolígraf sostenible on s’han tingut en compte molts elements, entre ells la novetat de restar plàstic a la producció, lligant-ho de manera excel·lent amb l’estètica i confort d’una bona escriptura.

Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo