La careta del gat Gató

Índex de continguts:

Doncs sí! Amb el dijous gras tenim el tret de sortida del Carnestoltes. Del 8 al 14 de febrer d’enguany us podeu començar a pintar els morros, enfundar-vos les capes i vestir-vos de colors! De festes de Carnaval n’hi ha a molts municipis de Catalunya. Desde Sitges (probablement el més famós de tots) fins a Platja d’Aro, passant per Bescanó,… No te’ls acabes! Però no només pels carrers i a les escoles trobareu disbauxa. Sabem que molts de vosaltres teniu canallaa casa, així que desde Kadó us regalem un pdf amb la careta del nostre gat… Gató!

Com preparar la careta

Doncs és molt sencill! Un cop descarregat l’arxiu .pdf, heu d’imprimir-lo amb una cartolina blanca de mida DINA4. Podeu deixar que els vostres fills retallin els contorn i els ulls. Iep! Que si la careta la voleu per vosaltres cap problema. La mida us servirà igual. Si per alguna raó els forats no fòssin prou grans, sempre els podeu retallar un xic més.

A qualsevol merceria hi trobareu fil de goma per a lligar-vos la màscara. Només calen dos foradets petits al costats dels morros del gat. I sinó teniu fil de goma, sempre podeu utilitzar algún pal de gelat o vareta i enganxar-la en un lateral.

La màscara

Doncs ja ho tenim tot. Aquí us deixem l’enllaç de descàrrega de la careta de gat. Esperem que us ho passeu bé aquests dies!

Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo