Color de l’any 2018: Ultra Violet

Índex de continguts:

Color de lany 2018 pantone ultraviolet.

Sabeu quin serà el color de l’any 2018? Pantone, com cada any, ja ha fet oficial la seva tria: el to del 2018  és l’Ultra Violet (18-3838).

Segons Leatrice Eiseman, directora executiva de l’institut del Color Pantone, aquesta elecció es fa a partir de l’anàlisis de diferents àrees de la societat. 40 directius i experts observen diferents sectors amb la intenció de preveure quin serà el color amb més projecció pels pròxims 12 mesos. Comencen la seva tasca en el món de la moda i observen si hi ha algun color que, mica en mica, destaca per sobre la resta en les noves col·leccions. Després paren atenció a un gran ventall de sectors: les estrenes cinematogràfiques, el sector de l’automòbil, el món de la tecnologia,…

Les repercussions del color de l’any 2018

A priori pot semblar una dada sense importància, sense incidència en el nostre dia a dia. En certa manera, és així. Som conscients que les nostres decisions diàries no es veuran modificades per si Pantone ha escollit el verd (color de l’any 2017), el granat o en aquest cas l’ultra-violet. Però no podem negar-nos a la realitat del món actual, un món globalitzat on les tendències es filtren en els comportaments comercials i, de manera especial, en el món de la moda, el disseny i la decoració. Així doncs, és fàcil que molts altres sectors absorbeixin aquesta tendència cromàtica, encara que sigui de manera involuntària.

A la pel·lícula del 2006 “El diablo viste de Prada” hi trobem precisament una escena on la diabòlica Miranda Priestly, el personatge interpretat per Meryl Streep, repassava davant de tothom la pobra Anne Hathaway, que s’havia pres de broma el debat sobre colors que es duia a terme a la redacció. (que s’estaven discutint.) La Miranda li espetava un “Crees que esto no tiene nada que ver contigo?” i, tot seguit, li argumenta a l’Anne el perquè ella porta un jersei (discret) “azul cerúleo” i no d’un altre color.

Vols escoltar com la Meryl Streep repassa a l’Anne Hathaway? Aquí tens l’audio.

Vols escoltar com la Meryl Streep repassa a l’Anne Hathaway? Aquí tens l’audio.

Els colors en el regal promocional

En el món del regal promocional el color pren molta importància, perquè gràcies al color corporatiu podem representar la identitat i la personalitat de cada empresa.

El color de l’any 2018 serà tendència durant un període de temps. Però les marques comercials i les empreses tenen els seus propis colors corporatius. I aquests són esencials. Quins color representen la teva empresa? Saps perquè s’ha escollit?

Et comparteixo algunes imatges per si et poden ser d’inspiració. Hi trobaràs de tot, des del vermell Coca-Cola fins al taronja Kadó!

Regal d'empresa Kadó: cantimplores soft-touch
Cantimplores soft touch
Regal d'empresa kadó navalla crida l'atenció.
La navalla que crida l’atenció!
Regal d'empresa kadó jaquetes softshell
Jaquetes Softshell
Regal d'empresa kadó termos colors calent-calent
Termos calent, calent!
Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo