Entrega de Premis Aimfap 2019

Índex de continguts:

L’Aimfap és l’associació de majoristes i fabricants de producte de regal promocional. Durant el primer dia de la Fira Promogift 2019, al finalitzar la jornada, van realitzar l’entrega de Premis Aimfap 2019 al seu estand. Us explico com va anar…

Reconeixement a la feina de Promogift

Començava l’acte dels Premis Aimfap 2019 amb un reconeixement a la tasca de Carlos González, Director de Promogift i d’Almudena de Castro, Gerent Comercial. Aquest any es retiren i era un bon moment per a destacar la feina realitzada els últims anys al Saló.

Carlos González i Almudena de Castro recollint el premi.

2n premi a la innovació i desenvolupament

Amb aquest premi el que es vol és premiar als associats i empreses del sector.

Aquest any, se’l va emportar Pad’s World. Una empresa d’articles promocionals que va néixer el 1999 i que en tots aquests anys han anat evolucionant els seus productes aplicant nous materials, y perfeccionant l’ús i prestacions de la seva producció. A la fotografia podeu veure a Jesús Merino, el gerent de Pad’s World, recollint el guardó.

El gerent de Pad’s World, Jesús Merino, recollint el guardó.

Premi Aimfap 2019 a l’excel·lència empresarial

Els Premis Aimfap 2019 van continuar amb el premi a l’excel·lència empresarial va ser per a Don Eduardo Sánchez Muliterno gerent (ara retirat) de l’empresa d’estilogràfiques i bolígrafs STYB.

El va recollir el seu fill José Carlos Sánchez Muliterno i va realitzar un discurs molt elegant on va explicar la trajectòria del seu pare. 

José Carlos Sánchez Muliterno repasant la trajectòria del seu pare.

A los 12 años, mi abuelo sacaba a mi padre del colegio para ayudarlo a reparar plumas estilográficas”

A los 12 años, mi abuelo sacaba a mi padre del colegio para ayudarlo a reparar plumas estilográficas” Amb aquest inici, José Carlos explicava com arrancava a Albacete, una aventura que acabaria amb una empresa reconeguda a escala internacional i exportant a 100 països. Destacant el pas d’Eduardo Sánchez per França amb 16 anys i sense saber francès, amb l’objectiu d’aprendre a fer anar les màquines d’injecció de plàstic que li permetrien, a la tornada, iniciar la seva pròpia fàbrica. Es va haver d’endeutar per a comprar la seva pròpia fàbrica però mica en mica va anar progressant de manera que l’empresa original, Jabalina (dedicada a les plomes estilogràfiques), deixava més espai a la nova empresa, Styb (enfocada més als bolígrafs).

Premi a l’Excel·lència per a Don Eduardo Sánchez Muliterno.

Cloenda dels Premis Aimfap 2019

Finalment l’acte es va acabar amb música, menjar i copes pels assistents. Amb tot el pavelló tancat, només quedava obert el d’Aimfap, va ser una bona cloenda a un primer dia de Promogift.

Final de festa dels Premis de l'Associació Aimfap
Final de festa.
Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo