Exposició del Grup Bronsoms: Retrats

Índex de continguts:

Si sou amants de l’art, us interessarà saber que el passat dijous 22 de novembre es va presentar l’exposició Retrats al Bar Restaurant Bronsoms de Girona. L’exposició ha estat organitzada pel Grup Bronsoms i es tracta d’una sèrie de retrats dels treballadors i clients del restaurant.

Exposició del Grup Bronsoms
Dia de l’inauguració de l’exposició.

Què és el Grup Bronsoms?

Doncs es tracta de 8 antics alumnes de l’Escola Municipal d’Art de Girona (EMA) que després del seu pas per l’Escola van decidir mantenir el contacte i l’afició al dibuix i la pintura. Com a base es va establir el Bar Restaurant Bronsoms on cada dijous es troben per a “pintar, xerrar i passar una bona estona junts”. La zona de treball es troba al pis de dalt i en les primeres sessions es van dedicar a pintar i dibuixar al propietari i als treballadors. Però de mica en mica va còrrer la veu i es van trobar que fins i tot alguns clients habituals pujaven a demanar que els fessin un retrat. D’aquesta manera improvisada va sortir material suficient com perquè es plantegessin fer una exposició al mateix local que els havia donat acollida en la seva afició al dibuix.

Presentació de l’exposició

L’acte va començar a les 19h i es va allargar fins a ben entrada la nit. L’artista i professor de l’EMA Vicente Huedo, va dir unes paraules com a acte d’inauguració. Tot i que l’exposició no té cap data prevista de finalització, podeu aprofitar aquest desembre per a fer una escapada i anar a veure-la.

Vicente Huedo dient unes paraules de presentació
Vicente Huedo dient unes paraules de presentació

Lones i postals

Per part meva, estic content i agraït d’haver-los ajudat en la realització de les lones de l’exposició i de les postals de venda al públic. A decisió del Grup Bronsoms, el benefici d’aquestes es destinarà al Banc d’Aliments. Així que ja sabeu: si us passeu pel Bronsoms i us agraden els dibuixos, podeu emportar-vos-en una porció en forma de postal!

Si necessiteu fer postals o lones pels vostres projectes, contacteu a marc@kado.cat.

Postals de 350 gr estucat mate
Algunes de les postals (Retrats)
Postals de 350 gr estucat mate
Algunes de les postals (Retrats)
Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo