Exposició Sinergia 2019

Índex de continguts:

L’Exposició Sinergia 2019 és una exposició de joieria contemporània. I una trobada entre amics.

Si us agraden les joies d’autor, coloristes, fetes a mà i amb molta cura pel detall des del disseny fins a la realització de la peça final, deixeu-vos-hi caure. 

Hi trobareu exposats els treballs de: 

  • Ramón Puig Cuyàs (Mataró, 1953)
  • Silvia Walz (Gelsenkirchen, Alemanya, 1965)
  • Montserrat Lacomba (El vendrell, 1958)

Precisament, al taller de la Montserrat Lacomba (a la Plaça de Sant Pere, 2 a Girona) és on té lloc aquesta mostra, que podreu visitar fins al 4 de maig.

El seu taller és tan acollidor com la Montserrat.

Una dona que treballa fa més de 20 anys en un ofici que és la seva vida i passió.

Aquest dissabte vaig anar a la inauguració de la mostra i hi vaig poder veure tots els detalls que havia preparat amb cura. Entre ells, em va agradar veure el mural realitzat per explicar el naixement d’algunes de les seves sèries. Què l’havia inspirat, les seves notes, alguns esbossos i fotografies de tot fins a arribar el disseny final.

Mural del procès de creació de Montserrat Lacomba
Mural del procés de creació de Montserrat Lacomba

És bonic veure el treball manual i artesà d’algunes persones. Aprecio com dediquen, sobretot, el seu temps a crear una joia que marxarà de les seves mans per a viure una altra vida amb algú altre. Perduraran en el temps i evocaran el record d’una persona, d’un moment, o d’un sentiment.

Exposició Sinèrgies 2019
Exposició Sinergia ’19

Vaig gaudir-ne molt, d’aquest matí. El sol acompanyava i els artistes compartien el vermut amb els invitats de la inauguració. Tot plegat en un barri que de sempre s’ha trobat una mica amagat, però que l’ambient del qual és molt agradable. Us hi heu acostat mai? Ara en teniu una bona excusa! 

Exposició Sinergia 2019: postals per a col·leccionar

Si hi aneu, recordeu d’agafar alguna de les postals que la Montserrat em va encarregar a l’impremta corporativa per a regalar als assistents.

Són postals que ensenyen les peces creades. De fet, també estan pensades per a col·leccionar.

Cada any la Montserrat les ofereix per a repartir un trosset d’ella i del seu treball a qui sap apreciar les seves joies.

Postals i targetes de visita de Montserrat Lacomba
Postals i targetes de visita de Montserrat Lacomba
Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo