Guanyadors dels Premis Regal Promocional – Merchandising

Índex de continguts:

Col·lecció Astro

L’any 2018 l’astronauta alemany Alexander Gerst va complir la seva segona missió a l’espai. De resultes d’aquest esdeveniment, la cadena de televisió alemanya SDF va encarregar la producció d’una sèrie de productes de merchandising. La col·lecció es diu Astro i està protagonitzada per en Conni, un dels 6 Mainzelmännchen. El resultat d’aquest encarreg ha estat guanyar un dels Premis Regal Promocional en la categoria Merchandising.

Resum amb els millors moments d’Alexander Gerst a l’espai.

Qui són els Mainzelmännchen?

Comencem pel principi… els anys 60!

I perquè tan lluny?

Doncs perquè en aquella època, a les pauses publicitàries televisives, apareixien uns personatges de dibuixos animats: els Mainzelmännchen.

Es tractava de 6 homenets amb personalitats pròpies i que amb els anys han guanyat una base de fans molt forta. I és aquesta base de fans, els que estan interessats en merchandising dels Mainzelmännchen.

I d’aquí que s’hagi elegit a en Conni com a protagonista de la col·lecció Astro. 

Els 6 Mainzelmännchen

Merchandising de la col·lecció Astro

La col·lecció d’objectes de merchandising està formada per:

  • postals adhesives
  • imants
  • buff
  • bolígrafs
  • samarretes per a nens i adults (fabricades amb cotó orgànic amb certificat Oeko-Tex®)
  • ampolles infantils
  • motxilles de polièster…
  • …i fins i tot una figura de 10 cm d’alçada d’en Conni vestit d’astronauta!

Tot un homenatge a Alexander Gerst.

Ampolla re-utilitzable
Samarreta de cotó orgànic amb segell Oeko-Tex ®
Figura d’en Conni astronauta

Col·lecció subterrània “La història del blau”

Un altre dels Premis Regal Promocional és per aquesta proposta tan original.

Ja que es tracta d’un homenatge als característics teixits dels seients de metro de Viena.

És una campanya encarregada a l’agència Five Elements per Wiener Linien, l’empresa de transport públic de Viena.

Durant 10 anys els seients de metro han tingut un estampat molt característic. Per a retre-li homenatge s’han dissenyat mitges, mitjons, bufandes i gorres amb aquest estampat tan especial.

Bufanda
Mitges

Tots els articles compleixen el certificat Oeko-Tex® i es produeixen a la UE en una fàbrica amb proves ISO.

La venda es realitza a través de la botiga online de la web de Wiener Linien. Molt pràctic pels austríacs si volen comprar la seva gorra de llana “història del blau” al mateix moment que encarreguen el seu bitllet de tren.

El primer ministre de Canadà, Justin Trudeau, famós pels seus mitjons llampants, no veu el moment de comprar-se els mitjons del metro de Viena. 🙂

Joc de promoció – Avengers: Infinity War

A Alemanya hi ha una llarga tradició de jocs de taula i de cartes (hi ha més tardes tardes de pluja que no pas les que tenim aquí). Així que no és d’estranyar que per a promocionar la pel·lícula de més èxit de la Marvel, s’engarregués la producció d’un joc de cartes exclusiu per a utilitzar-lo com a regal promocional.

En el joc, s’hi poden trobar els famosos superherois de la Marvel: Capità Amèrica, Hulk, Iron Man, els Guardians de la Galàxia, Thor i fins i tot Thanos, el dolent d’Infinity War.

Amb un tauler de joc, 5 baralles de cartes, 6 figures i 92 fitxes de joc. Un tipus de joc molt familiar, perquè els pares puguin jugar amb els petits de la casa!

Joc promocional per l’estrena d’Avengers: Infinity War

Fear of missing out

El joc podia ser adquirit durant l’època en què es projectava la pel·lícula. Concretament als cinemes participants de la campanya: Cinestar, Cinemaxx o Kinopolis. 

“Limitar la venda del producte a un temps determinat, genera el que els americans en diuen el Fear of missing out. “

O sigui, tenir por de quedar-se sense joc. Si no el compraves en el marge de temps en què la pel·lícula es projectava, ja no el podies adquirir!

La idea de la campanya de promoció, així com la qualitat dels elements han estat elements decisiu per a atorgar-li un dels Premis Regal Promocional d’aquest any.

Xafardejant per Amazon, encara he pogut trobar un dels suplements (el de l’Ant Man i l’Avispa), però el joc original… ni de conya!
Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo