Premis Regal Promocional Premium

Índex de continguts:

Kooduu: làmpada, altaveus bluetooth i xampanyera

Dins la categoria Regal Promocional Premium tenim aquest multiproducte d’alta qualitat.

La idea és aconseguir un ambient de relaxació amb un sol producte.

Ideal per a nits d’estiu, es pot utilitzar en tota mena d’ambients: festes al jardí, a la terrassa, a la platja, al menjador de casa, a un SPA,… 

Regal Promocional Premium: Kooduu és una làmpada, altaveu Bloutooth i xampanyera.
Kooduu – làmpada, altaveu Bloutooth i xampanyera. Personalitzable.

La làmpada de disseny danès, està feta amb polipropilè amb acabats d’aspecte luxós i llums LED. L’altaveu sense fils està equipat amb tecnologia Bluetooth 4.1 (que implica un menor consum d’energia). Compatible amb Spotify i AirPlay. El refrigerador de begudes (xampanyera) és el toc final per aconseguir l’ambient adequat. 

De cara a la promoció, a més de poder gravar la nansa, podeu posar el vostre logo en una placa.

Aquest regal promocional és ideal per a marques relacionades amb el món de l’hostaleria.

Kooduu es pot trobar en 3 mides diferents, per tant ofereix un grau diferent de visibilitat segons les necessitats del client.

Smart Diary / Planner de la marca Moleskine

Un altre dels guardonats del 2019 a la categoria Regal Promocional Premium és l’Smart Diary / Planner del fabricant italià Moleskine.

Es tracta d’un organitzador que combina una agenda habitual de paper amb tecnologia que digitalitza tot el que s’escriu manualment i ho sincronitza amb un calendari digital (ja sigui el Google Calendar, iCal, Outlook, …). 

Imatge de l’Smart Diary/Planner i l’Smart Pen per fer-lo servir. Moleskine®

Com funciona l’Smart Diary / Planner?

Només has d’escriure el que t’interessa amb el Pen+ de Moleskine o el Pen+Ellipse (es venen per separat).

Tot seguit es traslladen els teus apunts als dispositius que t’interessin (a l’ordinador, al mòbil, a la tablet,…).

Totes les notes es poden editar i compartir. 

Perquè funcioni és necessari instal·lar l’App Moleskine Notes que es pot trobar gratuïtament tant a l’Apple Store, a Google Play i a Microsoft Store. Un cop instal·lada s’ha de sincronitzar tant l’smart pen com l’agenda amb l’aplicació.

Pel que he llegit és una mica pesat de fer.

Com quan tocava programar el vídeo als anys 80 i 90. 🙂

Moleskine®

Calendari d’advent

Cada any l’empresa d’impressió offset Schwarzach presenta als seus clients un calendari d’advent on hi combina totes les eines de customització que tenen.

L’empresa ha guanyat aquest Premi al Regal Promocional Premium en diverses ocasions i fins i tot no és el primer cop que ho fan amb un calendari d’advent.

Les regles del concurs permeten tornar a presentar-se sempre que hi hagi millores, sigui de disseny, conceptuals o de fabricació.

Calendari d’Advent – Schwarzach®

El calendari té 4 caixes pels 4 diumenges previs a la nit de Nadal i 20 caixetes amb algun dolç a dins.

La joia de la corona es troba a l’interior de la tapa on s’hi ha representat un pessebre amb tècniques com ara el tall làser, l’ús d’alumini calent i nano estampat.

Es pot canviar la data del calendari utilitzant un disc a la part inferior, que provoca que canviï el cel del pessebre. També hi ha unes palanques per accionar-les amb cada un dels diumenges de manera que tota l’escena vagi desenvolupant-se fins que queda totalment visible el dia de Nadal.

Tot plegat ha estat produït seguint un procés ecològic i socialment sostenible.

El material està certificat per FSC® i els calendaris han estat impresos amb impressió neutre pel medi ambient (poques emisions de CO2).

Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo