IMPREMTA CORPORATIVA

Catàleg comercial

Una guia de compres funcional

Mesa de trabajo 25

Sobre els catàlegs comercials

L’ús principal d’un catàleg comercial és que sigui una guia de compres. La gamma de productes o serveis d’una empresa es presenta de manera atractiva i entenedora. Així, pots exposar de la millor manera el que ofereixes.

La importància de tenir un catàleg comercial

La creació d’un bon catàleg, pot suposar una diferència notable en termes de vendes. Així que a l’hora de dissenyar-lo és imprescindible que siguin:

  • catàlegs funcionals i atractius
Mesa de trabajo 25

Galeria d'imatges

L’eina comercial que t’ajuda a vendre

4 beneficis dels catàlegs comercials impresos

Els catàlegs impresos segueixen sent una de les millors eines de venda. 

El fet de tenir una publicació impresa en paper, presenta certs avantatges respecte al format digital.

1 - Visibilitat de marca

El catàleg imprès és un objecte que generalment es guarda en un escriptori o estanteria. La seva presència física fa que la teva marca s’exposi constantment als clients.

Catàleg de producte amb vernís UV
Catàleg comercial revista amb grapa

2 - Facilitat d’ús

Molts usuaris prefereixen remenar els continguts físicament. Els catàlegs impresos són de fàcil consultar per a persones de totes les edats. 

És cert que també hi ha molta gent que prefereix el minimalisme i que no li agraden els catàlegs voluminosos que són feixucs de repassar (jo mateix els prefereixo breus que no pas gegants). 

Però això es pot resoldre amb un plantejament adequat de continguts. Evitant l’excés i fent un disseny fàcil i entenedor.

3 - Llegibilitat dels catàlegs

Hi ha diferents eines que un comercial pot utilitzar durant la venda. Vídeos, fotos, fitxes tècniques,… El catàleg comercial n’és una de les més fàcils i còmodes. 

Mentre el comercial explica els avantatges del producte o servei, pot utilitzar un catàleg ben dissenyat per anar assenyalant els punts destacables. A més, el client es pot quedar el catàleg per a repassar-lo a posterior.

Catàleg format fulletó quatríptic
Catàleg per a carpeta d'anelles

4 - Cerca ràpida

Un catàleg imprès permet afegir punts de separació a les pàgines que t’interessen més.

Quan he de preparar pressupostos amb moltes propostes diferents, acabo amb 3 o 4 catàlegs sobre la taula, de marques diferents i amb post-its a les pàgines que m’interessen.

De manera que puc fer el repàs final més còmodament que si estigués remenant online amb 10 o 12 pestanyes obertes a la vegada.

Segur que a molts dels teus clients també els hi agrada treballar d’aquesta manera.

Pregunta el que necessitis

Quins dubtes tens?