IMPREMTA CORPORATIVA

Etiquetes de gota de resina

Augmenta la percepció de valor 

Mesa de trabajo 19

Sobre les etiquetes de gota de resina

Les etiquetes de gota de resina són etiquetes adhesives que un cop han estat impreses se li aplica a sobre una capa de resina de poliuretà.

Aquesta resina li proporciona un aspecte transparent i el tacte passa a ser com de goma flexible

Un cop s’ha injectat la gota de resina, les característiques de les etiquetes autoadhesives passen a ser unes altres.

La principal característica és el volum.

D’un adhesiu en 2 dimensions aconsegueixes un adhesiu 3D. Però no és aquest l’únic avantatge dels adhesius amb gota de resina

Mesa de trabajo 19

Galeria d'imatges

Reforça la idea que el teu és un bon producte

Avantatges de les etiquetes de gota de resina

Efecte tridimensional amb brillo

En donar més volum a l’etiqueta li estàs donant més presència. A més, genera un efecte lupa molt atractiu. 

El brillo que aporta la resina també implica més elegància visual. Els reflexos que es generen fan de les etiquetes de resina uns elements molt cridaners.

Etiquetes de gota de resina. Brillants i de forma rectangular.
Etiquetes doming de gota resina de mida reduïda

Protecció superior a un adhesiu normal

Una etiqueta de resina impresa queda més ben protegida davant els raigs UV del sol, els fregaments, les ratllades, la temperatura, els dissolvents,… 

És una etiqueta ideal per a exteriors i situacions més exigents que una etiqueta de PVC o de paper no aconseguiria resistir igual de bé.

Protegeix també contra la humitat, la pluja i la neu.

Protecció contra la ruptura

La protecció en els adhesius de resina fa que no es pugui trencar fàcilment. Caldria tallar-lo amb força per aconseguir-ho. A diferència dels adhesius de paper o vinil que en un moment donat es poden esparracar, les etiquetes doming de gota de resina són més resistents.

Adhesiu de gota resina
Etiquetes de gota de resina amb volum i brillo

Els adhesius resinats passen a tenir un valor afegit superior

El conjunt de característiques descrites aporten més valor al producte. Al tenir més pes, més gruix, més resistència i protecció, en tenir brillos i generar efecte lupa, l’etiqueta adhesiva adquireix una estètica de luxe que una enganxina habitual no té.

La textura i la qualitat de la impressió s’aprecien tant al tacte com a la vista. 

En resum, l’aspecte i sensació d’alta qualitat crea un impacte més gran i augmenta la percepció de valor. Per tant, invertir en personalitzar les teves enganxines de gota de resina, vol dir donar més valor a la marca que s’està imprimint.

FAQ - Preguntes freqüents

Et deixo les respostes a les preguntes habituals.

Si després de llegir-les segueixes amb algún dubte o vols pressupost, emplena el formulari de contacte.

Les etiquetes de gota de resina són etiquetes adhesives que un cop han estat impreses se li aplica a sobre una capa de resina de poliuretà. Aquesta resina li proporciona un aspecte transparent i el tacte passa a ser com de goma flexible

Es poden fer totes les formes possibles, no hi ha limitacions. Poden ser molt variades:

  • etiquetes de resina quadrades
  • etiquetes de resina circulars
  • etiquetes de resina rectangulars
  • etiquetes de resina en forma d’el·lipse
  • etiquetes de resina de formes irregulars,…

La mida mínima seria d’un diàmetre d’1 cm. 

La mida màxima pot ser de metres, però no és massa comú. En el món de la impremta corporativa personalitzada o del regal promocional el més habitual és fer adhesius de gota de resina d’uns pocs centímetres. El doming per aquestes mides més grosses s’utilitza per a lletres corpòries. O sigui, per a rètols de negocis o fins i tot per a col·locar-ho en parets d’oficines, vestíbuls o despatxos. 

Sense cap mena de dubte són millors els adhesius resinats de poliuretà

La resina epoxi és un polímer de qualitat inferior. Perd brillantor, s’esgrogueeix, es contrau i es corba al cap de poc temps. S’utilitza aquesta resina en productes barats per a reduir costos. Però el preu que finalment s’acaba pagant és que al cap de poc perd color i es desenganxa. 

Al contraure’s la resina epoxi, s’arronsen les puntes de l’etiqueta i es va desenganxant de la superfície. Encara que s’hagi utilitzat l’adhesiu correcte (al pesar més, les etiquetes de gota de resina funcionen millor amb adhesiu extra-fort), la raó real de que caiguin és que la resina s’està arronsant.

És molt difícil de diferenciar les etiquetes epoxi de les etiquetes doming de poliuretà. Acabades de fabricar i entregades, els dos tipus d’etiquetes adhesives tenen el mateix aspecte. Passat un mes o dos l’etiqueta epoxi comença a perdre qualitat.

I de quina manera pots detectar si t’han entregat epoxi o poliuretà?

Doncs molt fàcil. 

En condicions controlades i amb mesures de seguretat adequades, pots posar la resina en contacte directe al foc. El resultat és que la resina epoxi generarà una flama i es quedarà de color negre. La resina de poliuretà ni genera la flama ni queda amb un aspecte negre.

Pregunta el que necessitis

Quins dubtes tens?