IMPREMTA CORPORATIVA

Targetes de Visita

Dades de contacte sempre presents

Mesa de trabajo 21

Sobre les targetes de visita

Per a la majoria de petites i mitjanes empreses i de treballadors autònoms, les targetes de visita clàssiques són més que suficients. Entenc com a targetes de visita clàssiques les que tenen paper estucat de gramatge 350 gr. Amb mida rectangular de 85x55mm i a poder ser plastificada per les dues cares.

Ara bé! 

Si estàs interessat en diferents opcions, per imprimir les teves targetes de visita personalitzades, que sàpigues que tens disponible mil formats diferents.

Mesa de trabajo 21

Galeria d'imatges

Que no s’oblidi la teva visita

FAQ - Preguntes freqüents

Et deixo les respostes a les preguntes habituals.

Si després de llegir-les segueixes amb algún dubte o vols pressupost, emplena el formulari de contacte.

La mida més habitual d’una targeta d’empresa és de 85x55mm i es tractaria de la típica targeta rectangular (com una targeta de crèdit). 

De totes maneres, es pot plantejar la mida i forma que es vulgui. Targetes de visita quadrades, rectangulars, grans, petites, plegades pel mig,…

Es poden troquelar i això implica fer la forma i les mides de targetes de visita que vulguis tu.

Igual que amb la mida, les possibilitats del gramatge són molt àmplies: 250 gr, 350gr, 450gr.,… El gramatge és el que pesa 1 m2 de paper. Com més gramatge té un paper, més cos i presència té. 

Com que hi ha moltes classes de paper, aquest pot presentar-se més o menys compactat. Per tant, es pot donar el cas que una targeta de visita amb molt de gramatge (posem per exemple de 450 gr) pot semblar més prima que una targeta de 350 gr.

La meva recomanació és fer-les de 350 gr. amb paper estucat, ja que és una combinació de paper i gramatge que dóna un gruix suficient

Les targetes de presentació massa primes no són atractives i en la gran majoria de negocis, aquesta combinació és més que suficient.

Pots triar entre diferents tipus de paper:

  • targetes de visita de paper estucat (el més habitual)
  • targetes de visita de paper reciclat
  • targetes de visita de paper kraft
  • targetes de visita de paper verjurat (amb textures diferents)

També pots imprimir targetes de visita entre una variada gamma de papers creatius.

Sí.

Les targetes de visita plastificades a doble cara estan més ben acabades que sense plastificar (sigui amb un acabat mate o acabat brillant).

És cert que es consumeix plàstic, però la capa és molt fina i aquest consum és molt petit. A més, aguanten millor el pas del temps sense fer-se malbé amb el que augmentes la vida útil. No s’embrutaran, ni es tacaran de greix. 

Totes les opcions possibles acaben sent un tema de gustos: estètics, de tacte, econòmics… Hi ha qui només busca funcionalitat en una targeta d’empresa. Que serveixi per donar el nom, telèfon, web,… i poca cosa més. En aquest cas no caldria plastificar-la.

Però hi ha qui és conscient que les targetes de visita, igual que altres elements de la papereria corporativa, transmeten la imatge de l’empresa. Per tant, aquest extra que aporta el plastificat val la pena.

Pots triar entre plastificat brillant i plastificat mat.

També hi ha les opcions de plastificat brillant antibacterià i plastificat mat antibacterià.

Ah!

I hi ha plastificats especials com els que tenen tacte soft-touch que és un tacte suau, més agradable pels dits.

Hi ha ocasions en què no té sentit plastificar-les.

Per exemple, quan es tracta d’imprimir targetes de visita amb papers especials, com els papers verjurats, els reciclats,…

Tenen un tacte i unes prestacions especials en el color i en les fibres del paper que si es plastifiquen es perd aquest component extra de la targeta.

Sí.

Es poden fer cantonades rodones.

També es pot troquelar (tallar) amb qualsevol forma que es vulgui fins i tot donar un format quadrat a la targeta de visita.
Pregunta el que necessitis

Quins dubtes tens?