Mitjons personalitzats sostenibles

Índex de continguts:

L’empresa Kingly ha guanyat un Premi de Regal Promocional gràcies als seus mitjons personalitzats sostenibles de punt de fil. Són mitjons fabricats a Europa utilitzant cotó reciclat d’alta qualitat i ampolles PET reciclades.

Es tracta doncs, d’un regal promocional molt adequat perquè el facin empreses respectuoses amb el medi ambient.

Reduir els residus començant per la matèria primera

L’objectiu de l’empresa Kingly és aconseguir un cicle circular de productes duradors i d’alt valor. Aquest principi també es pot aplicar a molts utensilis, roba i materials que utilitzem en el nostre dia a dia. Com més llarga sigui la vida útil de les coses, millor! 

I un cop s’han fet malbé, retornar-los al Sistema de Reciclatge per a donar molts cicles de vida. En el cas dels mitjons, reciclatge tèxtil.

El 85% del cotó que Kingly utilitza com a matèria primera prové de residus tèxtils. A més d’utilitzar fibres d’ampolles PET reciclades. Per la producció del teixit de punt de fil no és necessari ni aigua ni productes químics nocius. D’aquí que tots els materials utilitzats en la producció dels mitjons tenen el certificat Oeko-Tex®. (Si no saps què implica aquest certificat, clica a l’enllaç i t’ho explico. 🙂 )

Mitjons personalitzats sostenibles

Quan es realitza una comanda d’aquests mitjons personalitzats sostenibles, s’entrega una gràfica on es mostra la reducció que s’ha fet en consum d’aigua, energia, emissions de CO2, ampolles que s’han reciclat i eliminació d’ús de materials tòxics. 

Nota a part: 

Assenyalar que els contenidors de roba que hi ha a les poblacions, no només són per a donar les peces que ja no ens posem i que els utilitzi algú altre. La roba que se’ns ha fet malbé (amb estrips o esparracades), també ha d’anar a aquests contenidors. Ja que la peça es destina a reciclar-ne el teixit.

Embalatge dels mitjons personalitzats sostenibles

No tindria sentit produir un producte tan sostenible i que després els embalatges dels mitjons generin residus.

La funda on s’empaqueten els mitjons està feta de midó de patata. És un material termoplàstic produït a partir del midó natural, lliure de plastificants i que es descomposa al cap de 8 setmanes d’haver-lo llençat al contenidor de residus orgànics. Les fundes compleixen la norma EN13432 per a materials compostables.

Ah! L’etiqueta de cartró impresa que acompanya els mitjons està feta de cartró reciclat.

Mitjons personalitzats sostenibles amb la funda de midó de patata

Mitjons personalitzats sostenibles lliures de bacteris

És bo de remarcar que al finalitzar el procés de teixit dels mitjons, es netegen al vapor abans d’empaquetar-los a les bosses individuals biodegradables i autosegellades.

I estem parlant de neteja a 100oC.

O sigui, M-O-L-T N-E-T.

S’aconsegueix eliminar el 99,9% de bacteris i virus.

Mitjons personalitzats sostenibles i augment del valor de marca

Ja ho comentava amb els bolígrafs BIC personalitzats. Associar la teva empresa a un regal promocional d’una marca de qualitat com ara Kingly en el cas dels mitjons o Prodir i BIC en el cas dels bolígrafs personalitzats, implica relacionar la teva empresa a la qualitat. 

Els mitjons es poden personalitzar i en cada disseny es pot arribar a utilitzar fins a 6 colors diferents. Els colors corporatius o el logotip de l’empresa hi estan assegurats. 

L’elevat grau de personalització dels mitjons permet llançar un missatge publicitari i al mateix temps vincular-lo a un punt de vista sostenible.

De manera que la teva campanya de comunicació tingui un impacte positiu.

Mitjons personalitzats sostenibles amb l'etiqueta de cartró

Els mitjons personalitzats de la fotografia tenen un disseny inspirat en Herbie, el Volkswagen Beetle protagonista de pel·lícules com “Ahí va ese bólido” (1968), “Herbie, un volante loco” (1974) o ja en el segle XXI “Herbie a tope” (2005) amb la Lindsay Lohan i en Michael Keaton.

Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo