Packaging personalitzat en forma de piràmide

Índex de continguts:

Les barbacoes que he fet al llarg de la vida han tingut resultats dispars. La majoria de les vegades encendre el foc no ha estat complicat. Però sempre hi ha aquell dia que les condicions no acompanyen i costa encendre el carbó. Si ets aficionat a les barbacoes, segur que et cridarà l’atenció el Premi de Regal Promocional que es va atorgar a començaments d’any al packaging personalitzat Barbecue Pyramid (Piràmide Barbacoa).

La guanyadora ha estat l’empresa alemanya Palm Verpackung gràcies al seu packaging personalitzat de carbó per a barbacoes. El seu producte Barbecue Pyramid és molt pràctic, còmode i ecològic. 

Packaging personalitzats en forma de piràmide - 1

I com funciona? Doncs es tracta d’un packaging personalitzat fet de cartró corrugat en forma de piràmide. A l’interior hi ha el carbó vegetal per la barbacoa. I la idea és tan senzilla com:

  1. Esparracar l’orifici de la base i col·locar-hi l’activador de foc
  2. Esparracar la punta de la piràmide
  3. Amb un encenedor cremar l’activador
  4. Posar la piràmide a sobre de la graella de la barbacoa

D’aquesta manera es crema el mateix packaging del carbó, creant un efecte xemeneia i assegurant un procés de combustió òptim. En 4-5 minuts s’aconsegueix que el carbó estigui prou calent per a començar a coure la carn.

Packaging personalitzats en forma de piràmide - 2

Tant la punta com la base de la piràmide estan micropuntejades per a poder-ho esparracar bé. 

Es crema el mateix packaging del carbó, creant un efecte xemeneia i assegurant un procés de combustió òptim.

Malbaratament zero en el packaging personalitzat

La piràmide està feta amb paper reciclat i tots els materials són orgànics. I com que l’embalatge en forma de piràmide de cartró corrugat forma part del producte, implica que s’eviten els residus d’embalatge

De cara a personalitzar el packaging, el paquet es pot imprimir. I si es vol, hi ha la possibilitat de fer un revestiment especial per a generar flames de colors mentre crema el cartró, quan encara no estan a punt les brases.

Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp