Portfoli

Catàleg format fulletó quatríptic

Tríptics i quatríptics

Tríptics i quatríptics de mida foli, amb funció de catàleg comercial. Tant el disseny com la mida de foli permeten doncs entregar molta informació. Es tracta de fulletons publicitaris amb un gramatge superior i laminats. D’aquesta manera s’aconsegueix transmetre la qualitat dels serveis i productes que representa.

Sobres personalitzats amb el logotip d'empresa

Sobres personalitzats amb el logotip

Sobres personalitzats amb el logotip de l’assessoria i consultoria Pi Fita & Associats. Gràcies a l’impremta corporativa s’han pogut personalitzar: els sobres de l’empresa (en diferents mides, entre ells mida de sobre americà) les targetes corporatives i les carpetes d’empresa

Detall d'una ampolla d'oli d'oliva personalitzat

Oli d’oliva personalitzat

Oli d’oliva personalitzat de l’Empordà. La personalització es realitza a l’ampolla amb un etiquetatge corporatiu personalitzat. Es tracta d’oli d’oliva verge extra de categoria superior obtingut directament d’olives i només per procediments mecànics. I és que el regal promocional també pot passar per taula.

Paper de carta personalitzat

Paper de carta personalitzat

Impremta corporativa: paper de carta personalitzat a la capçalera amb el logotip i les dades de contacte del despatx.

Calendari de paret personalitzat

Calendari de paret personalitzat

Calendari de paret personalitzat. La mida es pot adaptar a les necessitats. Aquests calendaris personalitzats tenen la làmina principal amb el logotip corporatiu i laminat amb efecte brillo. Ah! I cada full té un mes amb tots els festius marcats.