Guanyadors dels Premis Regal Promocional – Productes Comunicatius

Índex de continguts:

Seguim amb la sèrie d’articles sobre els Premis Regal Promocional (Promotional Gift Award) del 2019. En l’anterior article explicava l’ús del regal promocional en l’apartat de Bones Pràctiques i avui veurem els guanyadors de Productes Comunicatius.

Motxilla Diamond 

És una motxilla molt lleugera, lliure de PVC i que pel seu disseny especial permet portar-la tant per una cara com per l’altre. Es tracta d’una millora en el disseny de les bosses de gimnàs, de manera que es pot fer un marcatge diferent pels 2 costats. Es pot personalitzar amb serigrafia, brodats, emblemes de metall i impressió de transferència.

La motxilla Diamond es fabrica d’acord a la norma laboral bàsica de l’OIT i els material utilitzats són testats per instituts independents.

Motxilla Diamond – Halfar ®
Motxilla Diamond – Halfar ®

Altaveu Mino 

Altaveu Bluetooth d’alta qualitat pel seu disseny i un so molt bó per a la seva mida (amb només una potència de 3W). A més, porta un micròfon incorporat que permet utilitzar-lo com a mans lliures. Es pot activar amb control remot. Pesa 54 gr, té una autonomia de 2 hores i carrega via USB en 30 minuts.

Es pot personalitzat per làser i serigrafia, i si es demanen un mínim de 2.000 unitats el color de l’altaveu pot ser qualsevol de la gamma Pantone (si voleu saber la importància d’un color per fer marca, podeu repassar l’article del 2018 sobre el Color de l’Any :) ).

Altaveu Mino - Lexon ®
Altaveu Mino – Lexon ®

Ampolla d’aigua personalitzada: artbottle

Ampolles d’aigua personalitzades amb dissenys creats per artistes, per a cada client.

És molt comú veure molta aigua als llocs de treball. Com a conseqüència, els últims anys ha crescut l’ús d’ampolles i termos per anar emplenant i evitar les ampolles d’un sol ús. En aquest cas, l’ús de l’art com a eina de màrqueting i comunicació, dóna a les marques una visibilitat més atractiva. Es tracta d’un regal promocional que tant es pot fer als propis treballadors per a crear sentit d’empresa com pels clients per a reforçar la marca.

Artbottle
Art + bottle = Artbottle :)
Artbottles
Ampolles de múltiples usos.

Quadern de notes Or i Plata 

Quaderns de qualitat, elegants, fets de material soft-touchde vellut. La novetat es troba en els recobriments d’or i plata. També en el tancament elàstic i marca-pàgines que també poden ser d’aquests colors més nobles. Permet doncs, presentar productes exclusius i distingir les marques amb un producte visualment més atractiu. Ideal per a joieries que volen fer un obsequi als seus clients ;)

Bloc de notes Or - Promonotes ®
Bloc de notes Or – Promonotes ®
Vídeo promocional del Bloc Verona Gold – Promonotes ®

Suc de poma promocional 

5 litres de suc de poma orgànica en una bossa (a l’interior d’una caixa) que compta amb una gran superfície per a la publicitat. Inclou una aixeta a la caixa-bossa, evitant que l’aire entri en contacte amb el suc, de manera que tingui uns mesos de vida útil un cop obert.

La fruita prové d’una granja orgànica que opera segons les directrius biodinàmiques (Demeter) i serveix el seu suc acabat d’esprémer, lliure d’additius i de sucres afegits. 

Aquest regal promocional és ideal per a actes i esdeveniments d’empresa!

Suc de poma promocional
Suc de poma promocional

Tassa de porcellana Cupit 

No es tracta només d’una tassa pel cafè per emportar i prou. Està pensat tant per menjar com per begudes. La tapa (lliure de BPA) permet beure de manera ergonòmica i té una vàlvula giratòria per a guardar els aperitius ben tancadets. Com funciona? Ara t’ho explico!

La tapa té una vàlvula que permet que la pressió s’iguali. Si la tassa conté una beguda calenta o una sopa, el dial al centre de la coberta es gira cap a l’esquerra sobre el símbol per escalfar-lo. Si el contingut és fred, el dial es sel·lecciona cap al símbol de fred i es gira cap a la dreta. Tots dos moviments tanquen amb seguretat la coberta. Al centre hi ha una zona més baixa dissenyada per a que totes les tasses Cupit es puguin apilar. Aquesta característica i la zona d’adherència Magic Grip la fan ideal a portar-la per tot arreu.

Tapa de la tassa de porcellana personalitzable Cupit - Kahla ®
Tapa de la tassa Cupit – Kahla ®

Tant la porcellana com les peces de silicona lliures de BPA estan fetes a Alemanya. Tots els materials són segurs i absolutament neutres en gust i olor. Si s’omplen de begudes calentes, no s’alliberen substàncies nocives que podrien acabar a la beguda o als aliments. Una altra raó per la qual l’organització ambiental Deutsche Umwelthilfe recomana la porcellana com a alternativa reutilitzable a la vaixella d’un sol ús.

De cares a la promoció, no només es pot marcar la tapa i la banda de goma lateral, sinó que pot anar acompanyat d’una llibreta i llapis. Un regal promocional francament atractiu!!

Tassa de porcellana personalitzable Cupit - Kahla ®
Tassa de porcellana Cupit amb cereals – Kahla ®

Bossa Longlife 

Bossa de paper Premium amb enbellidor lenticular. Amb un paper especialment resistent, permet una capacitat de càrrega de fins a 15 Kg. Equival a comprar moltes camises i pantalons! :) Utilitzant paper kraft fabricat amb fibres verges de llarga duració. 

A més, amb una tècnica d’impressió lenticular, permet crear un efecte 3D que simula el relleu de plàstic.

Bossa Longlife - Riedle ®
Bossa Longlife – Riedle ®

Set de coberts Klikk 

Conjunt de coberts compostat per un ganivet, una forquilla i una cullera que s’ajunten en un sol click. Aquest regal promocional el vaig veure en directe a la darrera Fira Promogift. Teniu més informació a l’article de Promogift.

Set de coberts guanyador a Millor regal promocional del 2019 en la seva categoria
Set de coberts desmontat

Bateria Externa (Power Bank) amb un xip integrat NFC

Premi guanyat per la Bateria Externa (Powerbank) amb un xip integrat NFC que permet accedir a tots els documents de seguretat del producte. Què vol dir això? Ara ho explico.

L’empresa MCS-Promotion havia detectat al llarg dels anys molts problemes de comunicació sobre la documentació necessària de les bateries externes. Tant era si es compraven els Powerbank a la Xina o a un competidor local. Les normes de transport de l’Associació Internacional de Transport de Avions (IATA) causaven molts problemes de comprensió.

Així que van decidir col·locar un xip NFC dins de les bateries externes. Si s’escaneja el xip (des de un mòbil mateix), redirigeix a una pàgina web amb tota la documentació necessària per a poder importar o distribuir el Powerbank.

Per tant, si un guàrdia de seguretat de l’aeroport no permet que entreu a l’avió a causa de la Batería Externa, podeu mostrar-li la documentació via mòbil i solucionar el problema.

El premi s’ha guanyat pel fet de convertir un producte problemàtic, en un producte transparent pel client.

El Powerbank té dues bateries de 4000mAh amb 29,6Wh. 

Vídeo on es veu com s’utilitza el xip del Powerbank

Col·lecció del 2018 de Delicatessen Malbaratament Cero

Delícies gastronòmiques a partir de fruites i excedents de verdures que d’una altra manera es malbaratarien.

Delicatessen - Compota de poma i rosella
Compota de poma i rosella

Pels que domineu l’anglès, us deixo un vídeo on l’empresa Unverschwendet explica com lluiten contra la pèrdua dels excedents d’aliments, creant una gamma de productes tipus melmelades, confitures i altres. Unverschwendet és una empresa alemanya, però si coneixeu alguna empresa local que faci el mateix, feu-mo saber a marc@kado.cat, que també en parlaria.

Vídeo de l’empresa Unverschwendet explicant el seu projecte
Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo