Guanyadors Premis Regal Promocional: Regals

Índex de continguts:

Calcomanies publicitàries

Les calcomanies s’apliquen a la pell amb aigua, s’hi mantenen aproximadament de dos a sis dies i són resistents a la suor i a l’aigua. Això significa que són un recurs ideal per a esdeveniments esportius.

I quina és la part sorprenent que els ha fet mereixedors d’un Premi Regal Promocional? Doncs que les imatges es produeixen utilitzant una tècnica única de personalització que permet “amagar” la part impresa. D’aquesta manera s’aconsegueix obtenir codis per a sorteigs, missatges publicitaris, motius dissenyats específicament… que només seran visibles un cop aplicats a la pell! 

Calcomania promocional – Stainer®

Les calcomanies són produïdes a Àustria i compleixen la directiva de cosmètics EG 1223/2009. El paper transfer i la làmina protectora són compostables i reciclables. Els anunciants poden personalitzar les calcomanies disponibles en diversos formats, mides i colors (inclosos el daurat, metàl·lics i purpurina).

Polsera que detecta drogues de violació

L’empresa Xantus (Twinvay) va rebre un premi de regal promocional a la categoria Regals pel seu innovador accessori de seguretat. Es tracta d’una polsera, que aparentment sembla una de tantes polseres que s’utilitzen en festivals, clubs o bars per a identificar la gent que ha pagat l’entrada. Però aquest model en particular és molt més que això. Permet comprovar si s’ha afegit a la beguda la droga líquida GHB (gamma-hidroxibutíric), coneguda com la droga de la violació. 

Polsera detecta drogues de violació – Xantus

La polsera, creada per Kim Eisenmann, està recoberta per una substància química que amb només unes gotes de la beguda que s’estigui prenent, reacciona per a indicar si la beguda ha estat manipulada. El test del braçalet es pot visualitzar en la foscor de molts clubs de manera que no t’hagis d’apartar a una zona amb més llum. Allà on estiguis ja pots comprovar la beguda.

En declaracions a la BBC Kim Eisenmann deia:

A Alemanya el problema que t’avoquin droga a la beguda és molt gran i gairebé tothom coneix a algú que ha tingut alguna experiència relacionada amb drogues de violació

El gran problema és que tothom pensa que ‘no em passarà a mi, que li passarà a algú altre però no a mi’

La polsera, actualment només es pot adquirir a Alemanya. Però Eisenmann la vol exportar aviat al Regne Unit i en el futur a altres països. L’empresa també té intenció de fer més productes detectant altres drogues a més del GHB.

Polsera detecta drogues de violació – Xantus #wecare

Subjecta globus biodegradable 

Els globus de làtex de goma natural són biodegradables i ofereixen oportunitats de marcat a baix cost per la seva gran varietat de colors i capacitat per ser personalitzats amb logotips o dissenys a mida. Si a més, hi sumes el nou subjecta globus totalment biodegradable (aparcant els que són de plàstic), s’aconsegueix una publicitat amb regal promocional a bon preu i respectuosa amb el medi ambient.

Subjecta globus biodegradable, fet de cartró en lloc de plàstic i amb la superfície totalment imprimible – BalloonGrip™
Subjecta globus biodegradable – BalloonGrip™

Article relacionat: Globus personalitzats publicitaris

Aguanta mòbils de cartró ondulat

I què carai és un aguanta mòbils de cartró ondulat? Doncs es tracta d’un regal promocional, fet de cartró amb una ondulació delicada que permet imprimir-hi per les dues cares. De disseny similar al del senyal de “No molestar” que es pengen a les portes dels hotels. Permet tenir el mòbil i els seus cables guardats mentre es carrega. 

Aguanta mòbils de cartró
Aguanta mòbils de cartró – Thimm®

Regal amb valor afegit pels clients dels hotels

Les opcions de regal promocional són molt variades, però aquesta és especialment adient per al sector hoteler, ja que es pot utilitzar per avisar de “No molestar” o “Netegin l’habitació si us plau”. Un cop els clients marxen, poden quedar-se el regal de manera que tindran present aquell hotel per a possibles recomanacions o per a repetir.

Però no només és ideal pel sector hoteler. Es pot personalitzar amb una impressió digital d’alta qualitat, per tant, es pot adaptar a tota classe de llançaments de productes. Idoni per a fabricants d’Smartphones, proveïdors de serveis de telecomunicacions o cadenes d’hotels.

El fet d’estar construït amb materials sostenibles és una alternativa ecològica a altres solucions fetes de plàstic. Com a solució reciclable també transmet un sentit de responsabilitat en nom de l’empresa promotora. 

Regal promocional per a hotels – Thimm®

FeeditBag: bosses biodegradables i compostables

Es tracta de bosses típiques de supermercat, però fetes de material biodegradable. Aquest material està fet d’una base de midó de blat de moro que és compostable. Quina és la novetat? Doncs que a més les bosses tenen integrades llavors. Per tant, al degradar-se la bossa creixeran tomates, peres o albergínies, segons el tipus de bossa que s’hagi agafat.

Bosses biodegradables – FeeditBag ®

Estem parlant de bosses que un cop hem arribat a casa amb la compra del menjar, es poden utilitzar per al cubell de les deixalles orgàniques. Un cop plena la bossa, si s’enterra, la tindràs descomposta en 10 setmanes i amb les llavors preparades per a donar fruit.

Que no tens jardí o ganes de plantar res? Cap problema! Els materials usats són biodegradables, per tant s’acabaran descomponent a l’abocador. Les bosses estan impreses amb colorants a base d’aigua i l’adhesiu on troben les llavors també és biodegradable. 

Bosses biodegradables amb llavors de pera – FeeditBag ®

Test de cartró ondulat amb plantes, per a l’escriptori

Enllaçant amb les dues propostes anteriors, aquí tenim una barreja de les dues. Testos de cartró ondulat amb petites llavors a dins per a fer créixer plantes. 

Es tracta d’un element de decoració per a l’escriptori que torna altre cop amb el missatge ambiental tant a nivell conceptual com amb les materials que s’han utilitzat. Les llavors venen a dins el cub mateix i també es subministra una peça de torba per a fer de fertilitzant i fer créixer les petites plantetes. La presentació del cub i el lateral del mateix vénen impresos amb els logotips i missatges que es vulguin destacar.

Test de cartró ondulat amb plantes
Test de cartró ondulat amb plantes

Bossa biodegradable i reciclable feta de… gespa i cel·lulosa!

L’empresa Riedle ja apareixia a l’article dels guanyadors de regal promocional en l’apartat de Productes Comunicatius. I és que aquest any ha guanyat en dues ocasions. La segona és el cas que ens ocupa. El premi és per a una bossa biodegradable fabricada en un 50% amb gespa seca i un 50% de cel·lulosa FSC lliure de fusta.

Bossa biodegradable feta de gespa
Bossa biodegradable feta de gespa – Riedle ®

Bossa biodegradable amb característiques multisensorials

Segons la companyia és l’única bossa d’aquestes característiques al mercat del regal promocional. És biodegradable i reciclable i té característiques multisensorials, ja que, a més dels components visuals i tàctils, el material té un altre element sensorial en forma d’un aroma característic.

Bossa personalitzable

Una selecció d’opcions de personalització converteixen la bossa ecològica en un missatger de publicitat. A més d’una impressió offset en tota la superfície, es pot fer stàmping metà·lic, relleu, combinar corretges i cordons, fer els forats individuals i formes diferents de bosses. Tot plegat permet personalitzar les necessitats de les empreses a un grau de detall molt ampli.

Bosses respectuoses amb el medi ambient

Segons Riedle, el procés de producció amb cel·lulosa de gespa estalvia 1,5 vegades la quantitat d’energia comparant amb les versions de paper de rebuig, redueix un 23% les emissions, requereix 4.500 vegades menys d’aigua i té un potencial d’acidificació menor. Les bosses tenen un certificat FSC.

Tasses de paper d’un sol ús 100% reciclables

RecyCup® és la primera tassa de cartró d’un sol ús 100% reciclable, aconseguint l’ús de matèries primeres reciclables en l’àmbit del regal promocional. S’utilitza menys plàstic que les tasses anteriors. D’aquesta manera, es pot tirar al contenidor de residus de paper.

El material de cartró que s’utilitza habitualment al mercat per la producció de tasses de cartró inclou un revestiment d’una sola cara fabricat amb 100% de polietilè (PE). Aquesta capa de plàstic protegeix les juntes de que es mullin i al mateix temps també és la cola necessària per soldar la tassa per alta freqüència.

La nova tassa RecyCup® es recobreix amb Earthcoating®, un revestiment nou. Aquest material utilitza fins a un 51% menys de PE que una tassa de paper convencional. El nou recobriment garanteix que els residus es puguin filtrar fàcilment durant el procés de reciclatge estàndard de la indústria del paper i la polpa. No cal cap tractament especial per a reciclar-ho.

Això significa que les tasses, a diferència dels models d’un sol ús equiparables, es poden simplement llençar al contenidor blau

Actualment aquest material no es pot utilitzar per a les copes de gelat, a causa de la resistència necessària per al fred.

Tasses promocionals de cartró d’un sol ús – RecyCup®
Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo