Premis Regal Promocional: Tecnologia de personalitzar

Índex de continguts:

Tasses de porcellana personalitzades amb… aspecte de formigó!

Un dels guanyadors d’un Premi Regal Promocional d’aquest any és la tassa de porcellana personalitzada simulant textura de formigó. I no m’estranya que hagi guanyat! Frank Hruschka del Departament de Glaze de Mahlwerck ha desenvolupat un nou mètode per aconseguir la textura desitjada de formigó aplicada a la porcellana. Es tracta de combinar la superfície lleugerament texturada amb la porcellana blanca i llisa. La superfície mate té un aspecte similar a la pedra o formigó.

Tasses de porcellana personalizades
Tasses de porcellana personalizades – Mahlwerck ®

Personalització de la tassa amb noms individuals

L’esmalt de formigó es pot adaptar a diferents gradacions de color i es pot utilitzar per a pràcticament qualsevol forma de porcellana (plats, tasses, gots,…). Els articles es marquen individualment amb un logotip gravat o imprès a la superfície. 

Ah! I també són possibles les personalitzacions de noms individuals. 

Missatge publicitari tallat a pedra

Els membres del jurat del Premi de Regal Promocional 2019 van quedar impressionats per aquesta tècnica innovadora que converteix totes les tasses en una peça única a través d’aquest procés manual. El resultat és molt atractiu, no només per a la indústria de la construcció sinó per a múltiples sectors.

Tots els productes de Mahlwerck es fabriquen a la UE utilitzant un procés 100% neutre amb el medi ambient.

Article relacionat: Tasses personalitzades amb logo

Tasses personalitzades amb logo

Bossa de gimnàs personalitzada al 100%


Araco ha guanyat un dels premis Regal Promocional de la categoria de tècniques de personalització amb la seva bossa de gimnàs impresa al 100%. El jurat ha valorat la tècnica d’impressió digital energèticament eficient.

Com ho fan? Doncs imprimeixen abans de muntar la bossa. El logotip de l’empresa es pot imprimir a l’exterior del teixit, sense limitacions de mida, cosa que fins ara només era possible en impressions de sublimació serigrafia en polièster. El material s’imprimeix en cotó 100% en un rotllo continu. A continuació, l’impressió es fixa al material aplicant aire calent, evitant la necessitat d’un processat posterior.

Per fabricar les bosses de gimnàs s’utilitzen tintes d’impressió i cotó i amb certificat Oeko-Tex. A més, es va optimitzar la producció per evitar residus.

Motxilla de gimnàs personalitzada
Motxilla de gimnàs personalitzada – Araco ®

Vasos de vidre personalitzats i digitalitzats

Rastal presenta la tècnica d’impressió Smartprint®, que permet combinar una copa de vidre i la tecnologia NFC (Near Field Communication, tecnologia que permet intercanvi de dades entre dispositius). D’aquesta manera casen el món digital amb les indústries de l’hostaleria i de les begudes.

Amb aquesta tècnica es crea una connexió permanent, a prova de rentavaixelles, entre el vidre i el transponder (el dispositiu que rep i envia senyals sense fils). Un avanç tecnològic que pot combinar-se amb elegància amb les personalitzacions de marca existents.

Vasos de vidre personalitzats
Vasos de vidre personalitzats – Rastal ®

Avantatge logística

El ventall de noves possibilitats és molt ampli: des de la gestió digital de vasos reutilitzables, fins a pagament d’autoservei sense necessitat de diners físics, o saber l’estat d’emplenament a temps real.

Avantatge comunicativa

A banda dels serveis pràctics en el món de l’hostaleria, digitalitzar el vidre es converteix en un mitjà de comunicació amb un alt valor afegit per a marques i empreses. Imagina els gots impresos amb el logo de la teva empresa, utilitzats per realitzar campanyes adaptades per a cada ocasió. Pot ser un regal promocional per a sortejos d’un esdeveniment o accions específiques en un acte social determinat (la festa de Nadal, la presentació d’un producte nou,…).

El valor afegit tant podrà ser per a les marques com pels establiments i negocis.

Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo