Premis Regal Promocional: Tecnologia de personalitzar

Índice de contenidos

Tasses de porcellana personalitzades amb… aspecte de formigó!

Un dels guanyadors d’un Premi Regal Promocional d’aquest any és la tassa de porcellana personalitzada simulant textura de formigó. I no m’estranya que hagi guanyat! Frank Hruschka del Departament de Glaze de Mahlwerck ha desenvolupat un nou mètode per aconseguir la textura desitjada de formigó aplicada a la porcellana. Es tracta de combinar la superfície lleugerament texturada amb la porcellana blanca i llisa. La superfície mate té un aspecte similar a la pedra o formigó.

Tasses de porcellana personalizades
Tasses de porcellana personalizades – Mahlwerck ®

Personalització de la tassa amb noms individuals

L’esmalt de formigó es pot adaptar a diferents gradacions de color i es pot utilitzar per a pràcticament qualsevol forma de porcellana (plats, tasses, gots,…). Els articles es marquen individualment amb un logotip gravat o imprès a la superfície. 

Ah! I també són possibles les personalitzacions de noms individuals. 

Missatge publicitari tallat a pedra

Els membres del jurat del Premi de Regal Promocional 2019 van quedar impressionats per aquesta tècnica innovadora que converteix totes les tasses en una peça única a través d’aquest procés manual. El resultat és molt atractiu, no només per a la indústria de la construcció sinó per a múltiples sectors.

Tots els productes de Mahlwerck es fabriquen a la UE utilitzant un procés 100% neutre amb el medi ambient.

Article relacionat: Tasses personalitzades amb logo

Bossa de gimnàs personalitzada al 100%


Araco ha guanyat un dels premis Regal Promocional de la categoria de tècniques de personalització amb la seva bossa de gimnàs impresa al 100%. El jurat ha valorat la tècnica d’impressió digital energèticament eficient.

Com ho fan? Doncs imprimeixen abans de muntar la bossa. El logotip de l’empresa es pot imprimir a l’exterior del teixit, sense limitacions de mida, cosa que fins ara només era possible en impressions de sublimació serigrafia en polièster. El material s’imprimeix en cotó 100% en un rotllo continu. A continuació, l’impressió es fixa al material aplicant aire calent, evitant la necessitat d’un processat posterior.

Per fabricar les bosses de gimnàs s’utilitzen tintes d’impressió i cotó i amb certificat Oeko-Tex. A més, es va optimitzar la producció per evitar residus.

Motxilla de gimnàs personalitzada
Motxilla de gimnàs personalitzada – Araco ®

Vasos de vidre personalitzats i digitalitzats

Rastal presenta la tècnica d’impressió Smartprint®, que permet combinar una copa de vidre i la tecnologia NFC (Near Field Communication, tecnologia que permet intercanvi de dades entre dispositius). D’aquesta manera casen el món digital amb les indústries de l’hostaleria i de les begudes.

Amb aquesta tècnica es crea una connexió permanent, a prova de rentavaixelles, entre el vidre i el transponder (el dispositiu que rep i envia senyals sense fils). Un avanç tecnològic que pot combinar-se amb elegància amb les personalitzacions de marca existents.

Vasos de vidre personalitzats
Vasos de vidre personalitzats – Rastal ®

Avantatge logística

El ventall de noves possibilitats és molt ampli: des de la gestió digital de vasos reutilitzables, fins a pagament d’autoservei sense necessitat de diners físics, o saber l’estat d’emplenament a temps real.

Avantatge comunicativa

A banda dels serveis pràctics en el món de l’hostaleria, digitalitzar el vidre es converteix en un mitjà de comunicació amb un alt valor afegit per a marques i empreses. Imagina els gots impresos amb el logo de la teva empresa, utilitzats per realitzar campanyes adaptades per a cada ocasió. Pot ser un regal promocional per a sortejos d’un esdeveniment o accions específiques en un acte social determinat (la festa de Nadal, la presentació d’un producte nou,…).

El valor afegit tant podrà ser per a les marques com pels establiments i negocis.

Si te ha gustado el artículo, puedes compartirlo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bolígrafos personalizados

Botellas personalizadas

Globos personalizados

Mochilas de cuerdas

Tazas personalizadas

Bolsas personalizadas

Memorias USB personalizadas

Libretas con bolígrafos