Presentació de les novetats 2019 de Makito

Índex de continguts:

Passades les festes de Nadal, amb tota la bogeria d’àpats, celebracions, festes i regals, vaig aprofitar per agafar el cotxe i anar a l’Hospitalet del Llobregat. Concretament a l’Hotel Portafira de Barcelona, on l’empresa Makito feia la presentació de les seves novetats del 2019. 

Regals per a mascotes

Segurament pel fet que fa un parell d’anyets van entrar 2 gats a casa (per a quedar-se indefinidament), em va cridar l’atenció un got per a transportar menjar per a mascotes petites. Bàsicament es tracta d’un dipòsit de plàstic d’un pam d’alçada amb 2 compartiments: un pel menjar i l’altre per l’aigua. També porta un bol plegable enganxat a un mosquetó. La capacitat no és molt gran, per a un gos no se’n faria un bon ús, però per a un gat sí. Ideal per si et toca anar a casa dels sogres a un àpat familiar i hi vols portar l’animaló. 

El bol també es ven individualment. 🙂

Kit de menjar per a mascotes al fons de l’imatge (amb la tapa vermella)

Altaveus portàtils

D’altaveus sense fils els que més em van agradar van ser els Clarens. Es tracta de dos petits altaveus amb connexió bluetooth. La potència de cada altaveu és de 3W. Es poden recarregar amb usb conectant directament el cable a l’altaveu, i també connectant el cable USB a la plataforma de càrrega i carregar els 2 a la vegada.

L’altaveu Kaltun també és molt atractiu. Les característiques són les mateixes però per a un sol altaveu. 3W de potència, connexió per bluetooth i càrrega amb cable USB. Això sí, folrat amb bambú donant-li una personalitat molt característica, ideal per a negocis amb filosofia eco i sostenible.

Altaveu sense fils i portàtil folrat de bambú

Regals informàtics

Relacionat amb el món informàtic destacaré dos objectes: la rata portàtil Lenbal i els tapa-webcams.

Ratolí de portàtil

El ratolí plegable Lenbal és un producte molt pràctic. A la presentació només hi havia el de color blanc-vermell, però també l’ofereixen en blau, blanc i negre. Ocupa molt poc espai, l’usb per a connectar amb l’ordinador es pot guardar a la mateixa rata i com podeu veure a les fotografies, es pot guardar d’una revolada! 🙂

Tapa-webcam

En el cas dels tapa-webcams, el que m’ha agradat és que són més econòmics que altres opcions que hi ha al mercat.

Els “tapa-webcams” són útils perquè, amb els anys, s’ha pres consciència que qualsevol persona pot ser susceptible a que li entrin en el seu dispositiu, ja sigui a l’ordinador, la tauleta o el telèfon mòbil. Així que no es una mala opció que les empreses regalin tapa-webcams als seus clients. Siguin del sector que siguin. És un producte que no està gaire estès i que de mica en mica es va introduint als despatxos i llars. La pega: que hi ha poca àrea de marcatge. De totes maneres, segons el model escollit, n’hi ha suficient en col·locar el vostre nom o logotip.

Humidificador

Hi ha molta gent a qui li interessa olorar fragàncies al seu lloc de treball, a casa o al vehicle. A banda de crear un ambient més agradable, l’olor i el sentit de l’olfacte ens ofereixen un ventall de possibilitats enorme per a que els nostres clients ens recordin. És un element més a tenir en compte per a crear una marca potent, una botiga atractiva o un record inesborrable. Aquest humidificador és interessant. Té una capacitat de 200 ml, genera llum de colors i té dues posicions per anar injectant el vapor.  

Humidificador

Rellotge de polsera multi-funcions

No puc acabar sense parar atenció als gadgets multi-funcions. Aquest en concret, es tracta d’un rellotge de polsera que permet rebre trucades. L’auricular i el micro són sense fils –tal i com es veu a la peça que s’extreu de la corretja–. A més, permet calcular les pulsacions, monitoritzar el son, llegir les calories cremades, mesurar el recorregut si es surt a córrer, et desperta pels matins amb la seva alarma i també reprodueix música. Multi, multi-funcions, ja ho veieu.

Espero que us hagi agradat aquest primera presa de contacte del que ens espera en regal promocional aquest 2019. Estigueu atents, ja que la setmana que ve hi ha la fira Promogift on hi haurà una nova ració de novetats. A Madrid i amb 193 expositors per a visitar. 

Seguiré informant! 🙂

Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo