Promogift 2019

Índex de continguts:

L’avantatge de Promogift respecte a altres Fires Europees és tenir-ho a cop d’AVE. És un plaer començar aquest mini-tour del regal promocional, anant caminant a l’Estació de Girona, fer 4 hores de tren amb un bon llibre i tot seguit plantar-te a Madrid com qui no vol la cosa.

Promogift és el Saló Internacional del Regal Promocional a Madrid

Promotional Gift 2019: Set de coberts

Vaig poder veure de prop un dels guanyadors a Millor regal promocional del 2019. Es tracta d’un set de coberts que plegats ocupen molt poc espai. El set inclou una collera sopera, forquilla i ganivet . Pràcticament ocupen l’espai d’un sol cobert!

Tant el disseny com la producció és alemanya, es tracta de coberteria per menjar a la feina de tupper ware o per anar de pícnic. Les línies són francament molt estilitzades i és molt pràctic. T’entren ganes de menjar de tupper per poder utilitzar aquests coberts! 🙂

El tenen en dues versions: de plàstic (lliure de BPA i melamina) i la gamma Eco. La gamma Eco també té un tant per cent de plàstic, però s’utilitza un tant per cent de cel·lulosa. Gràcies a això s’aconsegueix utilitzar menys energia en la producció a més de baixar els nivells de CO2 generats.

La casa Koziol en són els fabricants i tenen tota una gamma de productes molt atractius per menjar fora: termos, tupper wares i cobertes. Us adjunto una foto on els podeu veure.

Article relacionat: Guanyadors dels Premis Regal Promocional: Productes Comunicatius

Guanyadors dels Premis Regal Promocional – Productes Comunicatius

Marcatge làser retroil·luminat

A Promogift també hi vaig detectar una tendència a l’alça en el marcatge làser retroil·luminat. O sigui, a més de la tampografia, serigrafia i altres tècniques de marcatge per a producte promocional, en el ram de la tecnologia s’aposta més pel retroil·luminat.

Hi ha molts més productes on s’aprofita una placa interna amb il·luminació LED. En el moment en què es passa el làser per a gravar el logo de l’empresa, queda al descobert la zona il·luminada. Aquí teniu alguns exemples.

Presa de contacte amb proveïdors

A Promogift no només es tracta de remenar producte sinó que també hi ha una presa de contacte amb els proveïdors. És agradable poder posar cares a la gent amb qui has tractat per telèfoni per correu electrònic. Amb qui ja has treballat en projectes específics o amb qui només has demanat informació però encara no has tingut l’oportunitat de col·laborar. 

Et permet veure si hi ha “química” amb qui treballes, ja que no sempre és un tema de quin és el millor producte, sinó de qui et genera més confiança o respon millor. Com a tot arreu, hi havia stands amb qui amb només la salutació ja veus que no hi haurà enteniment. I en canvi, a vegades coneixes gent amb qui treballaries gustosament i potser no pots, ja que treballen un producte del qual no tens demanda. 

Les Fires com Promogift són un termòmetre de les persones. 

Et permeten veure si treballaràs a gust amb un proveïdor.

Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo