Motlles de polo personalitzats

Índex de continguts:

Aprofitant la calor (excessiva) que ha fet aquest estiu, recupero una campanya del 2015, que l’agència de comunicació alemanya FEL va fer per la marca MINI. Es tracta d’una promoció d’estiu on el regal promocional personalitzat eren motlles de polo personalitzats.

Els objectius eren els següents:

  • agrair amb un mailing d’estiu als clients de MINI la seva confiança
  • aconseguir interaccions a les xarxes amb el grup objectiu

Amb l’eslògan “Crea. Refredat. Gaudeix”, l’agència de comunicació va desenvolupar una edició limitada de motlles de polo personalitzats amb la forma d’un MINI i la va enviar a 12.000 clients de la marca. 

Regal promocional - motlles de polo personalitzats

Packaging personalitzat 

El packaging es va personalitzar no només en la impressió (amb un disseny relacionat amb els colors i estètica de la marca), sinó que les mides es van adaptar perquè la caixa amb el regal promocional pogués entrar a les bústies convencionals. 

El packaging, a més del motlle de polo personalitzat, portava un fulletó explicatiu invitant a recollir 3 motlles més, de diferents colors.

Amb aquesta promoció, els clients de MINI podien aprofitar el viatge al concessionari per a revisar l’aire condicionat del cotxe.

Regal promocional - motlle de polo personalitzat

Difusió dels motlles de polo personalitzats per les xarxes socials

De cara a aconseguir el segon objectiu de la campanya, FEL donava receptes de polos als clients de MINI a través d’una web, relacionant el color del motlle amb les receptes.

A més, la marca MINI va oferir un premi.

Tothom que fes una foto al seu MINI-polo preferit i el compartís a les xarxes socials amb l’etiqueta #STAYCOOL, entraria a un sorteig on el guanyador tindria l’oportunitat de conduir un MINI durant un cap de setmana.

Aquests tipus de campanyes són molt xules, ja que no s’utilitza un regal promocional estàndard sinó que es fabrica a mida tenint el client al cap (en aquest cas la casa MINI).

Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo