REGAL PROMOCIONAL

Globus personalitzats

Un bon reclam per a esdeveniments

Mesa de trabajo 12

Globus personalitzats 100% biodegradables

Els globus personalitzats publicitaris són un dels productes del sector del regal promocional que no són especialment cars. Sense aparentar-ho, criden molt l’atenció i són un bon reclam per a una Fira Comercial, un Congrés o un Esdeveniment d’Empresa o Botiga.

Es tracta de globus fabricats amb làtex de cautxú natural i amb pigments orgànics. Per tant estem parlant de globus 100% biodegradables

Són globus forts i resistents ideals per la seva impressió serigràfica i d’alta qualitat. Habitualment es marquen a una o dues cares, però si es volgués, es podria marcar fins a quatre cares. En els casos que el logotip de l’empresa sigui de diversos colors es pot fer a tot color sense cap problema.

A més, aquests globus de làtex natural han passat totes les proves en laboratoris de prestigi, per a poder complir amb els controls exigits.

Mesa de trabajo 12

Galeria d'imatges

100% biodegradables

Sobre els globus personalitzats publicitaris

Globus personalitzats per a esdeveniments d’empresa

Utilitzar globus personalitzats per als esdeveniments organitzats per l’empresa és un recurs fàcil d’utilitzar i que dóna molta vidilla a l’acte. Ja sigui una presentació d’un producte, una entrega de premis o una celebració com ara la de Nadal. Tot llueix més si s’utilitzen globus personalitzats per a donar color. 

Un dels esdeveniments d’empresa més alegres que hi ha és el dinar de Nadal d’empresa. En moltes ocasions, en lloc d’anar a un restaurant, s’organitza a les mateixes instal·lacions. 

Globus de colors personalitzats

Imagina. 

Durant el mes de desembre s’instal·la un arbre de Nadal i es decora. S’organitza un concurs de contes infantils on participen els fills o parents (més menuts) dels treballadors. I finalment el dia abans de vacances de Nadal, s’organitza una arrossada, amb espectacle inclòs i entrega de premis dels contes que han participat. Tot plegat, amb una decoració encertada i amb globus personalitzats impresos i de tots colors, teniu l’èxit assegurat!

També ho he vist en jornades de portes obertes pels clients. És una variació de la mateixa idea, però orientat als mateixos clients de l’empresa que han rebut una invitació per anar a l’acte. 

Es tracta doncs de visitar les instal·lacions i d’assistir a la presentació de les novetats dels productes o serveis. 

Fins i tot hi poden haver concursos i activitats vàries.

Globus blau publicitari personalitzat en color blanc
Globus personalitzats per dues cares

Globus personalitzats per a Fires Comercials

Quan una empresa va a una Fira Comercial com a expositor, un dels temes més importants és la decoració de l’espai. És important fer un bon disseny de l’estand, ja que aquest serà la primera crida d’atenció als visitants que estan passejant per la Fira. 

Lligat amb l’estètica de l’estand, els globus personalitzats publicitaris és un recurs ideal per a les Fires Comercials.

Es tracta d’un ganxo de cara a cridar l’atenció: tenir desenes de globus inflats amb heli és una imatge molt atractiva. Però no només a nivell estètic, sinó que també és una crida d’atenció pels més petits. 

I potser diràs: “El meu negoci no està relacionat amb la canalla!”. 

És possible, però tantes empreses o negocis locals estan dirigits a un perfil de client amb fills. Si el teu fill o filla et demana d’anar a l’estand on estan repartint globus gratuïtament, et resistiries?

Per tant, si la teva intenció és anar a una Fira Comercial com a expositor i resulta que vens Assegurances de la Llar, regala globus personalitzats amb el teu logotip. Tens el ganxo ideal per iniciar una conversa amb aquell pare o mare que es presenta amb el seu fill i que inicialment només volien un globus. :)

Globus personalitzats publicitaris en color blanc
Globus personalitzats publicitaris

Globus publicitaris inflats amb heli

A l’hora de comprar globus personalitzats, és molt important tenir en compte si han de flotar. Si aquest és el teu cas, imprescindible encarregar l’heli. Junt amb els globus es poden subministrar bombones d’heli portables i cintes de colors.

Globus personalitzats amb vareta porta-globus

Un dels problemes d’anar a una Fira Comercial és el transport de tot el material que l’empresa ha de portar a l’estand. Material d’oficina, regal promocional pels visitants juntament amb el seu catàleg comercial, lones, roll-ups, els productes de l’empresa que s’exposaran, taula i cadires per atendre els clients,…

Per tant, utilitzar globus inflats amb heli, quan es tracta de grans quantitats, implica portar una ampolla grossa d’heli. Aquestes ampolles pesen molt i ocupen molt d’espai. 

Subjecta globus biodegradable fet de cartró
Subjecta globus biodegradable fet de cartró

Solució: entregar els globus publicitaris amb varetes porta-globus. 

Un suport per a globus pel teu globus personalitzat.

No creguis que això implica inflar-los tots amb la boca! Si només de pensar-hi ja t’entra la mandra de bufar, demana un inflador amb pedal o amb motor.

FAQ - Preguntes freqüents

Et deixo les respostes a les preguntes habituals.

Si després de llegir-les segueixes amb algún dubte o vols pressupost, emplena el formulari de contacte.

Aquests globus impresos estan fabricats amb làtex natural i amb pigments orgànics.

Això els fa que siguin globus 100% biodegradables.

Pots promocionar la teva empresa de manera sostenible.

Si encara no els has inflat, guarda’ls en un lloc sec i a temperatura moderada. Sense que els toqui la llum directa.

Si els globus publicitaris ja estan inflats per a la festa o esdeveniment empresarial, és millor que no els toqui la llum solar directa, ja que es poden anar desinflant a poc a poc.

La teva campanya publicitària es pot beneficiar de fer servir globus impresos personalitzats perquè són un recurs fàcil i econòmic per publicitar marques i empreses.

 Sobretot el seu ús s’estén a esdeveniments corporatius, fires comercials, inauguració de locals,…

Pregunta el que necessitis

Quins dubtes tens?