Tassa promocional Woody

Índex de continguts:

La fàbrica polonesa Avant junt amb l’estudi de disseny Kabo & Pydo (també polonesos) han guanyat un dels Premis Regal Promocional a la categoria Productes Comunicatius gràcies a la tassa promocional Kubek Woody.

I què té d’especial aquesta tassa promocional?

Doncs que el seu disseny està inspirat en la tècnica artesanal japonesa anomenada “Kawai tsugite”. 

I aquesta tècnica consisteix en poder unir la fusta amb altres materials sense ús d’adhesius. O sigui, utilitzant un enclavatge especial.

La tassa promocional té un mànec de fusta contraxapada (i amb certificat FSC) que li atorga una estètica molt atractiva, a més de ser molt agradable al tacte.

El recipient de la tassa està fet de ceràmica i es pot tenyir en 24 colors diferents. A la seva superfície s’hi poden aplicar diferents tècniques de personalització que permeten posar els logotips de les empreses i que sigui un regal promocional de primera qualitat.

La combinació dels dos materials i el seu disseny especial, fa que cridin més l’atenció i per tant resalten més els logotips i missatges publicitaris.

El packaging amb que s’entrega aquest regal promocional també està dissenyat pels creadors de la tassa promocional i té una estètica única.

Qui són Avant i Kabo & Pydo?

Avant és una empresa de Polonia amb prop de 30 anys d’antiguitat. Fabriquen tasses publicitàries, amb estampat individual i amb materials de qualitat. Només utilitzen matèries primes segures com argila ceràmica ecològicament pura i esmalts produïts pels principals fabricants de la Unió Europea. 

Kabo&Pydo és un estudi de disseny ubicat a Varsòvia i amb més de 10 anys d’experiència. I no és estrany que hagin treballat per Avant ja que tenen interessos en comú com ara:

  • l’estètica
  • el desenvolupament sostenible
  • els aspectes socials dels productes

A més, no són uns estranys a guanyar premis ja que tenen una llarga llista de premis a la seva cartera com ara el RedDot Award, Must Have o el Design Award entre d’altres.

Fonts: Avant, WA Media i Kabo & Pydo

Fotos: Avant i Kabo & Pydo

Tassa promocional Woody
Si t'ha agradat l'article, pots compartir-lo